Bezár

Hírarchívum

online_konferencia_-_20210607

"Együtt az úton..... innen és határon túl" - online gyógypedagógiai szakmai konferencia

"Együtt az úton..... innen és határon túl" - online gyógypedagógiai szakmai konferencia

2021. június 14.
1 perc

Az SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet 2021. június 7-én, hétfőn "Együtt az úton..... innen és határon túl" címmel online gyógypedagógiai szakmai konferenciát szervezett. A konferencia idei témája az inkluzív nevelés, oktatás volt - a program során a Gyógypedagógus-képző Intézet oktatói tartottak előadásokat az inkluzív nevelés és oktatás témakörében (a megvalósult program ITT érhető el).

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A konferencia apropóját az adta, hogy a Szegedi Tudományegyetem, a Magyar Nemzeti Tanács, a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ és az SZTE JGYPK Gyógypedagógus-képző Intézet együttműködésében 2017-2021 között már második alkalommal szervezte meg sikerrel az "Inkluzív fejlesztő szakpedagógia" szakirányú továbbképzést a Vajdaságban élő pedagógusok számára.

- Az online konferenciára 100 fő regisztrált határon innen és túl (köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, egyetemi oktatók és hallgatók) - megtisztelő volt számunkra, hogy elfogadta meghívásunkat Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke Szabadkáról, dr. Döbör András, az SZTE JGYPK dékánja, Bolgár Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem, EFOP 343-as projekt projektmenedzsere és Kosányi Tamás a Vajdasági Magyar Képző-, Kutató- és Kulturális Központ szakmai referense - mondta el Porkoláb Mihály, a konferencia főszervezője.

 

A képzés és a konferencia is az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosítószámú, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerő-piaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázati program, illetve a Szülőföld Program támogatásával valósult meg.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek