Bezár

Hírarchívum

tagkartya_nyito

Megjelent az Alma Mater Tagkártya app

Megjelent az Alma Mater Tagkártya app

2021. július 21.
2 perc

Július elején elindult az SZTE Alma Mater Tagkártya applikáció, így mostantól a Szegedi Tudományegyetem Alma Mater tagjai még egyszerűbben vehetik igénybe a tagkártyával járó kedvezményeket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Alma Mater Tagkártya közel 10 éve biztosít kedvezményeket az egyetem öregdiákjainak és dolgozóinak cégekkel és szervezetekkel együttműködve. A korábbi plasztik kártyával számos szegedi szolgáltatónál lehetett kedvezményes belépőket váltani vagy olcsóbban vásárolni, a most induló alkalmazással pedig az eddigi tagkártyaigénylési folyamatnál jóval egyszerűbben, digitális formában válthatók kedvezmények az Alma Mater tagok számára.

 

A tagkártya igénylésének menete:


1. Regisztráció a www.uniszegedalumni.com honlapra

 

2. Az SZTE Alma Mater Tagkártya alkalmazás letöltése az Play Áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.szte.almamater.card

 

3. Belépés a Tagkártya alkalmazásba

Az e-mail cím a www.uniszegedalumni.com oldalon is használt cím, az azonosító a www.uniszegedalumni.com oldalon a profilra kattintva (jobb felső sarok, kis profilkép ikon) – az URL link végén található hatjegyű szám

 

Az applikáció egyelőre még csak Android rendszerekre érhető el, IOS-re várhatóan szeptemberben lesz majd letölthető. Az IOS rendszert használók számára továbbra is adott a plasztik kártya igénylésének lehetősége, a korábbiakban megszokottak szerint:

 

1. Regisztráció a www.uniszegedalumni.com oldalra

2. Tagkártya igénylésének jelzése az almamater@sztre.hu címen az alábbi adatok megadásával: név, születési hely, idő, lakcím, telefonszám.

3. Ha megérkezik a visszaigazoló e-mail, a TIK-ben fénykép készítése, majd a tagkártya átvétele.

 

A Tagkártya alkalmazás felmutatásával jelenleg az alábbi kedvezmények érhetők el:

- SZTE Shop Kedvezmény: 10% kedvezmény az online rendelésből

- Ingyenes gerinctréning órák

- SZTE Füvészkert: 1800 Ft helyett 800 Ft-os belépő

- SZTE Füvészkert Lótusznapok: 2400 Ft helyett 1600 Ft a napijegy

Az alkalmazásban kedvezményeket hirdetni cégeknek díjmentesen van lehetőség, ennek menetét az alábbiakban lehet megtekinteni.

 

SZTEinfo

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek