Bezár

Hírarchívum

Lotusz

Lótusznapok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében

Lótusznapok a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében

2021. július 20.
1 perc

Távol-Keleti hangulat a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében - XIV. alkalommal rendezik meg a Lótusznapokat Szegeden. A július 24-én és 25-én tartandó esemény középpontját most is az indiai lótuszvirág képezi, mely ilyenkor látható teljes pompájában. Az ázsiai hangulat megidézéséről színes programmal gondoskodnak a szervezők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A kétnapos esemény nemcsak az indiai kultúra iránt érdeklődőket célozza meg, hanem a koreai, a kínai és a japán világ hagyományaiba is betekintést enged az odalátogatóknak. A kiváló hangulatot tehetséges művészek garantálják, akik Távol-Keleti hangszereken különböző, meditációra és relaxálásra alkalmas zenéket játszanak, emellett pedig egyedi, ám annál finomabb ételeket és italokat is kipróbálhatnak majd a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjébe érkezők.


Mindezeken felül a rendezvényen központi szerepet kap a jóga és a harcművészet, de hennafestésre is sor kerül. A virágok szerelmesei pedig egy különleges séta keretében ismerkedhetnek meg az ázsiai, azon belül is a japán növényvilággal.

 

A részletes program itt https://www.lotusznapok.hu/hu/programok/szombat.html és itt https://www.lotusznapok.hu/hu/programok/vasarnap.html tekinthető meg.


SZTEinfo - Pósa Tamara

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek