Bezár

Hírarchívum

Screenshot_2021-02-09_Voices_of_EUGLOH

Let’s talk! Kurzus az interkulturális kommunikációról – újra lehet jelentkezni

Let’s talk! Kurzus az interkulturális kommunikációról – újra lehet jelentkezni

2021. február 09.
1 perc

A EUGLOH projektben fejlesztették a Szegedi Tudományegyetem és a Paris-Saclay Egyetem oktatói a Let’s talk kurzust, amelyet először 2020 őszén vehettek fel a hallgatók. Az angol nyelvű, interkulturális kommunikációt fejlesztő tréningen a két egyetem hallgatói működnek együtt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az első félév sikerén felbuzdulva, újra felvehető kurzus a Let’s talk!, a párizsi és a szegedi egyetem oktatói által közösen fejlesztett tréning. A két egyetem hallgatói ebben a félévben is közösen, az online térben dolgoznak olyan feladatokon, amelyek fejlesztik a vita- és kommunikációs készségüket.


Az interkulturalitással foglalkozó, a kommunikációs készségeket fejlesztő tréningek népszerűek a szegedi hallgatók körében, így nagyszerű lehetőség, hogy a Let’s talk! a hagyományos kurzusfelvételi eljárásban érhető el. A kurzusfelvételen kívül azonban minden más formabontó: a kurzuson sokszor önállóan, más egyetem hallgatóival közösen kell megvitatni egy-egy kulturális témát videókonferencia rendszeren keresztül. Nagy hangsúlyt kapnak a hallgatók ötletei, gondolatai, és a teljesítés sem vizsgával zárul, hanem kreatív projektek elkészítésével.


A kurzus szegedi oktatói, Pongó Tamás és Gulyás László a Neptun rendszerben várják a jelentkezőket.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek