Bezár

Hírarchívum

2021.12.02.CourseRUN-034

Átvették nyereményüket az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei

Átvették nyereményüket az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei

2021. december 08.
1 perc

2021. december 2-án átvették az idén először megrendezett CourseRUN - Legyél te a Coursera bajnoka verseny győztesei az oklevelüket és a Coursera for SZTE ajándékcsomagokat. Az ünnepélyes átadó a Rektori Hivatal épületében zajlott, a díjakat Szakál Péter oktatási igazgató adta át.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A versenyben résztvevők feladata az volt, hogy egy hónap alatt minél több kurzust teljesítsenek a Courserán. A megmérettetés a Coursera for SZTE programban valósult meg, amely lehetőséget nyújt az SZTE hallgatói számára, hogy korlátlanul férjenek hozzá a coursera.org teljes digitális tananyagkínálatához, és ingyenesen kapják meg a megérdemelt okleveleket a kurzusteljesítésekről.

Coursera
Képgaléria a díjátadóról.


A bajnokságra 102 hallgató jelentkezett, akik összesen 147 kurzust teljesítettek a verseny időtartama alatt. Közülük a legeredményesebb hat hallgatót díjazták, így három különdíjat és három helyezést osztottak ki. Különdíjban részesült: Manafzadeh Amir Reza, Arriaran Silva Elsa Mariah, Ancsa-Molnár Roland. Harmadik helyezést ért el Rózsa Veronika, második helyezett lett Takács Bertalan Vilmos, az első helyezést pedig Varga Bertold érdemelte ki.

Ezúton is gratulálunk kiváló teljesítményükhöz!

SZTEinfo

Fotó: Patyi Zsófia

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek