Bezár

Hírarchívum

csaladbarat

Szavazzon az SZTE SZAKK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika családbarát pályázatára!

Szavazzon az SZTE SZAKK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika családbarát pályázatára!

2021. április 20.
1 perc

Családbarát kórházi innovációk a járvány idején - címmel hirdette meg közös pályázatát a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika két pályázatára is lehet szavazni április végéig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány civil szervezet 2018 óta minden évben keresi a családbarát megoldásokban élen járó kórházi osztályokat ésintézményeket. Idén a koronavírus-járvány miatt a hagyományostól eltérően meghirdetett pályázat az elmúlt év megható, hiánypótló családbarát fejlesztéseire, személyes történeteire irányítja a figyelmet. Céljuk, hogy elismerjék az egészségügyi dolgozók kitartását és erőfeszítéseit, hogy fáradtan és kimerülten is keresik az emberbarát és családbarát megoldásokat a betegek és a munkatársaik számára.


A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika két pályázatot is benyújtott, egyikben a közelmúltban bevezetett családbarát fejlesztéseket mutatja be, másikban pedig a fejlesztések kialakításában és koordinálásában jelentős szerepet játszó klinikai főnővér, Bársony Jenőné szerepére hívja fel a figyelmet, aki 50 év szolgálat után vonul rövidesen nyugdíjba.


A versenyben lévő 18 kórház pályázati anyaga megtalálható a mozgalom weboldalán, ahol április 30-áig szavazhatunk a pályaművekre. A szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján legjobbnak ítélt pályázatok vállalati partnerek által felajánlott ajándékokat kapnak.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek