Bezár

Hírarchívum

pexels-karolina-grabowska-4397831

Sportolj ingyen az SZTE Sportközpontban!

Sportolj ingyen az SZTE Sportközpontban!

2020. szeptember 29.
1 perc

Térítésmentes sportolási lehetőségeket kínál hallgatóknak az SZTE Sportközpont. Az egyetemisták 11 féle sportágból választhatnak, így többek között kipróbálhatják a TRX-et, a gerinctornát, de aerobikra és labdás sportokra is járhatnak a mozogni vágyók.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2020/2021-es félévben is várja az SZTE Sportközpont a mozogni vágyó egyetemi hallgatókat, ugyanis az idei szemeszterben is térítésmentesen vehetnek részt a fiatalok a délutánonként tartott sportórákon. Az egyetemi polgárok így kipróbálhatják a lábteniszt, a TRX-et, vagy, aki a labdás sportok iránt érdeklődik, részt vehet rekreációs-kosárlabdán, vagy röplabdán is. Emellett kajak-kenuzási lehetőséget és küzdősportot is kínálnak az érdeklődőknek, sőt még a teniszt is kipróbálhatják a hallgatók. De jóga, gerinctorna, aerobik és a futás is szerepel a listán – szakképzett oktatók vezetésével.


Az SZTE fontos célkitűzése a hallgatók egészséges életre nevelése, melyben a sport központi szerepet játszik, emellett pedig a rendszeres sportolás az elmét is frissíti, így a tanulás és a koncentráció is jobban megy a hallgatóknak.


A részletes órarend és további információ itt található.

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek