Bezár

Hírarchívum

pexels-karolina-grabowska-4397831

Sportolj ingyen az SZTE Sportközpontban!

Sportolj ingyen az SZTE Sportközpontban!

2020. szeptember 29.

Térítésmentes sportolási lehetőségeket kínál hallgatóknak az SZTE Sportközpont. Az egyetemisták 11 féle sportágból választhatnak, így többek között kipróbálhatják a TRX-et, a gerinctornát, de aerobikra és labdás sportokra is járhatnak a mozogni vágyók.


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2020/2021-es félévben is várja az SZTE Sportközpont a mozogni vágyó egyetemi hallgatókat, ugyanis az idei szemeszterben is térítésmentesen vehetnek részt a fiatalok a délutánonként tartott sportórákon. Az egyetemi polgárok így kipróbálhatják a lábteniszt, a TRX-et, vagy, aki a labdás sportok iránt érdeklődik, részt vehet rekreációs-kosárlabdán, vagy röplabdán is. Emellett kajak-kenuzási lehetőséget és küzdősportot is kínálnak az érdeklődőknek, sőt még a teniszt is kipróbálhatják a hallgatók. De jóga, gerinctorna, aerobik és a futás is szerepel a listán – szakképzett oktatók vezetésével.


Az SZTE fontos célkitűzése a hallgatók egészséges életre nevelése, melyben a sport központi szerepet játszik, emellett pedig a rendszeres sportolás az elmét is frissíti, így a tanulás és a koncentráció is jobban megy a hallgatóknak.


A részletes órarend és további információ itt található.

 

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek