SZTE Info

mir

Minőségirányítási és Környezetirányítási Rendszer Belső Auditor Képzést indít a Mérnöki Kar

2020. november 12-én és 13-án, illetve november 26-án és 27-én belső auditor képzéseket tart a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara a Konformitás Tanúsító Kft-vel együttműködésben.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Minőségirányítási Rendszer Belső Auditor Képzést indít az SZTE Mérnöki Kara 2020. november 12-én és 13-án (csütörtök-péntek) 8-tól 16 óráig. 2020. november 26-án és 27-én (csütörtök-péntek) 8-tól 16 óráig pedig Környezetirányítási Rendszer Belső Auditor Képzést szervez a kar.


A tanfolyamok helyszíne: Csongrád-Csanád Megyei Agrárkamara

A tanfolyamok díja: 42.000 forint, SZTE-seknek 32.000 forint


További információ elérhető és a jelentkezési lap letölthető itt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. október 20.

Nyito_1956._oktober_20._AudMax

„A szövetség célja az, hogy az egyetemekről és főiskolákról kikerülő ifjúság, ne közönyös tömeg, vagy megfélemlített réteg legyen, hanem a népért, a hazáért, a boldogabb jövőért harcoló bátor, lelkes sereg” – idézte a helyi napilap a szegedi MEFESZ 1956. október 20-i nagygyűlésén elhangzottakat. A szegedi egyetemisták és oktatóik 64 évvel ezelőtti napjait az SZTE Klebelsberg Könyvtár Contenta rendszeréből kiemelt visszaemlékezéssel és újságcikkel, valamint fotókkal és hangképekkel is fölidézhetjük.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.