Bezár

Hírarchívum

konferencia_nyito

A lista mámora, avagy az adatkultúra története – online konferencia

A lista mámora, avagy az adatkultúra története – online konferencia

2020. november 02.
1 perc

A Szegedi Információtörténeti Műhely a Magyar Történelmi Társulat Információtörténeti Szakosztályával, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság Kommunikációs és Információs Szakbizottságával és az SZTE Történelemtudományi Doktori Iskolával közösen 2020 október 14.-én rendezte a 9. konferenciáját A lista mámora, avagy az adatkultúra története (Az információgyűjtéstől a felhasználásig) címmel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Online rendezte meg konferenciáját a Szegedi Információtörténeti Műhely a Magyar Történelmi Társulat Információtörténeti Szakosztályával, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottság Kommunikációs és Információs Szakbizottságával és az SZTE Történelemtudományi Doktori Iskolával közösen 2020 október 14.-én rendezte a 9. konferenciáját A lista mámora, avagy az adatkultúra története (Az információgyűjtéstől a felhasználásig) címmel.

 

Az ókortól a huszadik századig eljutó, négy szekcióban zajló műhelykonferencia 14 előadását és az azokat követő beszélgetéseket közel félszázan követték itthon és külföldön.


A konferencia teljes anyaga elérhető és megtekinthető itt.


A várhatóan tanulmánykötetté formálódó, izgalmas és innovatív tartalom mellett az is bebizonyosodott, hogy nemcsak oktatásra és kisebb megbeszélésekre, hanem teljes konferenciák megrendezésére is hatékonyan csatasorba állíthatóak a felfutó népszerűségű Webes platformok.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek