Bezár

Hírarchívum

nyito_SZTE_mozdulj

Utolsó hetéhez érkezett az SZTE Mozdulj! verseny

Utolsó hetéhez érkezett az SZTE Mozdulj! verseny

2020. május 13.
3 perc

Egy hét maradt hátra, hogy a Szegedi Tudományegyetem hallgatói teljesítsék az SZTE Mozdulj! verseny célját, és megkerüljék a Földet. Négy hét alatt már összesen 33744 km-t tettek meg a versenyzők, így már csak kevesebb, mint hét kilométer hiányzik a cél eléréséhez.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Lassan a végéhez ér az SZTE Sportközpont SZTE Mozdulj! virtuális versenye. 2020. május 18-áig azonban még bárki csatlakozhat és feltöltheti megtett kilométereit a Coospace felületére, ezzel is támogatva saját karát és az egész egyetemet is. A legsportosabbak már 2020. április 13-a óta gyűjtik a kilométereket.

Négy hét alatt összesen 33744 kilométert tettek meg a versenyzők. A harmadik héthez képest több mint nyolc ezer kilométerrel növelték az összesen megtett kilométerek számát az SZTE hallgatói, így egyáltalán nem lehetetlen, hogy a verseny végéig, május 18-ig, még a Földet is megkerülje az SZTE. A cél eléréséhez már csak kevesebb, mint hét kilométer hiányzik.


SZTE_Mozdulj_mozgasformak


A karok célja megszerezni a Leghosszabb távot teljesítő kar címet. A tabellát már a verseny kezdete óta az SZTE TTIK uralja, azonban most már egyre kiélezettebb a verseny a dobogó első fokáért. Az SZTE TTIK hallgatói már 5275 kilométert tettek meg, azonban egyre jobban a nyomukban vannak az SZTE MK hallgatói is, akik 1700 kilométert tettek meg egy hét alatt, így már 5236 kilométernél járnak. Egyre szorosabb a verseny a harmadik helyért is. Az SZTE ETSZK hallgatói 4377 megtett kilométerrel még magukénak tudhatják a dobogó utolsó fokát, azonban egyre inkább a nyomukban van az SZTE BTK is 4366 kilométerrel. Tőlük nem sokkal maradtak le az SZTE ÁOK hallgatói 4141 kilométerrel. A mezőny közepe változatlan maradt. Az SZTE JGYPK 2924 kilométert, az SZTE GYTK hallgatói 2611, míg az SZTE ÁJTK versenyzői 2344 kilométert tudhatnak magukénak. Az SZTE GTK hallgatói is próbálnak előrébb jutni a mezőnyben, a kar versenyzői 1419 kilométert tettek meg együtt. A sereghajtók között sem történt változás. Az SZTE FOK hallgatói 200 kilométerrel növelték megtett kilométereik számát egy hét alatt, így már 722 kilométernél járnak. Őket követi az SZTE BBMK 297 kilométerrel, és az SZTE MGK 26 kilométerrel, akik az első hét óta nem növelték kilométereiket.


SZTE_mozdulj_osszesitett


Az egyéni eredményeknél sem történt sok változás. A nőknél még mindig egy BTK-s hallgató áll a dobogó legfelső fokán, ő már 1313 kilométert tett meg összesen, az előző héthez képest 400 kilométerrel növelte kilométereinek számát. A második helyen még mindig egy ETSZK-s hölgy áll 984 kilométerrel. Szorosan a nyomában van azonban a GYTK-s hallgatói is, aki már 970 kilométernél jár. A férfiaknál továbbra is egy MK-s hallgató az első, aki már 1059 kilométert tett meg összesen. Második helyen egy JGYPK-s hallgató áll, aki 856 kilométernél jár. A harmadik helyet átvette egy FOK-os hallgató, aki 690 kilométert tett meg a versenyben. Az egyéni eredmények alapján úgy látszik, hogy a nők nagyon belehúztak, és egyre jobban elhúznak a férfiak mellett.


A SZTE Sportközpont SZTE Mozdulj! versenyébe bármilyen önerővel hajtott eszközzel nevezhetnek a vállalkozó szelleműek. Az SZTE hallgatói 2020. április 13. és május 18. között a CooSpacre tölthetik fel képernyőfotóikat a megtett kilométerekről, mellyel versenybe szállhatnak a Leghosszabb távot teljesítő kar és a Leghosszabb távot teljesítő hallgató címért is.


SZTEinfo

Korábban írtuk:

SZTE a Föld körül – Új célt tűztek ki az SZTE Mozdulj! versenyben

Már több mint 7000 kilométert tettek meg az egyetem hallgatói

Melyik kar jut messzebbre? – Versenyre hív a Sportközpont!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek