Bezár

Hírarchívum

AI_3

HelloAIRIS - Mesterséges Intelligencia tréning az egészségügy területén

HelloAIRIS - Mesterséges Intelligencia tréning az egészségügy területén

2020. május 14.
1 perc

Június 5-ig várják egyetemi hallgatók és gyakorló egészségügyi szakemberek jelentkezését a GE Healthcare, a LEITAT, valamint a Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében, és az EIT Health támogatásával megvalósuló online Mesterséges Intelligencia tréningre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A HelloAIRIS névre hallgató kezdeményezés a GE Healthcare, a LEITAT és a Royal Institute of Technology Stockholm (KTH) szervezésében, és az EIT Health támogatásával megvalósuló online Mesterséges Intelligencia tréning program. Az esemény létrehozásának célja, hogy bemutassa a résztvevők számára a mesterséges intelligenciával kapcsolatos alapvető ismereteket és kihívásokat. Ezen ismeretek és kihívások megismerésére és elsajátítására nemcsak egy online tanulási platformot biztosít a tréning, hanem mentorálási lehetőséget is igénybe vehetnek a résztvevők. A mentorálási folyamat a szervezők (GE, a KHT és a LEITAT) magasan képzett szakembereinek segítségével valósul meg.

 

A tréning elsődleges célcsoportját az EIT Health RIS régiókba tartozó – orvosi, mérnöki vagy közgazdaságtudományi tanulmányokat folytató – egyetemi hallgatók képezik, továbbá gyakorló egészségügyi szakemberek (orvosok, radiológusok) számára is biztosított a jelentkezés lehetősége.

 

Határidők:

  • Jelentkezési határidő: 2020. június 5-e
  • Kiválasztási időszak: 2020. június 5 – június 15
  • Képzési időszak: 2020. június 15-én indul a tréning és 2020. augusztus 15-én zárul

 

A kurzus online formában történik és teljesen díjmentes, de a pozíciók korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

A jelentkezési felület ITT érhető el.

 

Bővebb információk ITT olvashatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek