Bezár

Hírarchívum

richter

Richter Témapályázat 2020

Richter Témapályázat 2020

2020. február 24.
1 perc

A Richter Gedeon Nyrt. kétfordulós pályázati felhívást tesz közzé, már megkezdett és korai eredményeket is felmutatni képes tudományos kutatási tevékenységek támogatására. A pályázat első körben nyílt jellegű, míg a második fordulóban meghívásos és pénzdíjazott. A témajavaslatokat első körben az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság várja legkésőbb 2020. március 9. 14 óráig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Richter Gedeon Nyrt. Közép-Európa gyógyszerkutatásában kimagasló originális kutatási tevékenysége részeként, a Társaságnál folyó kutatási tevékenységekhez kapcsolható, gyógyszeripari tárgyú és nemzetközi színvonalú innovációk felkarolására és kutatási eredményeik gyakorlati megvalósításának elősegítésére írja ki a pályázatot.


A pályázatban a Társaság a saját kutatási irányvonalához kapcsolódó, már megkezdett és kezdeti eredményeket felmutatni képes új, innovatív kutatási javaslatok kidolgozását várja, elsősorban, de nem kizárólagosan a kognitív zavarok, az autizmus és egyéb pszichiátriai betegségek, valamint nőgyógyászati betegségek folyamatainak vizsgálatával és lehetséges terápiájával foglalkozó területekről.

A pályázati javaslattal szembeni döntő elvárás az innovatív tartalom.


A témajavaslatokat első körben a Szegedi Tudományegyetem, Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság várja legkésőbb 2020. március 9 (hétfő) 14:00 óráig, a letölthető adatlap használatával az inno@rekt.szte.hu e-mail címre.


További kérdés felmerülése esetén keresse a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság munkatársait.

A Richter Témapályázat részletes kiírása és a szerkeszthető mellékletek itt tölthetőek le.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek