eugloh_rush_game

Újabb „komoly játék” a EUGLOH projektben: Rush Game

A tavalyi év nagy sikere után a Paris-Saclay Egyetem újra megszervezi a marketing és a gyógyszerésztudomány közös, játékos projektjét.

2021. január 13. és 16 között újra nemzetközi csapatok versenyeznek a EUGLOH projektnek köszönhetően. Ezúttal egy képzeletbeli gyógyszercég marketing stratégiájának megalkotása a cél. Az online játék egy stratégiai szimuláció, amely a marketingre összpontosít. Segít a résztvevőknek abban, hogy megismerjék és irányítsák az egészségügyi termékek és gyógyszerek marketingjével kapcsolatos döntési folyamatot, a stratégia tervezésétől az értékesítésig.


Három nap alatt hét fordulón vesznek részt a diákcsapatok, és versenyeznek a győzelemért. A győzelem azé, akinek a részvényét a legmagasabb árfolyamon jegyzik.


Mivel a csapatok az öt egyetem tagjaiból állnak (Université Paris-Saclay, Ludwig-Maximilian University, Lund University, University of Porto, Szegedi Tudományegyetem), a hallgatók virtuális mobilitáson vesznek részt, és interkulturális tapasztalatokkal gazdagodhatnak.


A játékhoz való csatlakozásnak nem előfeltétele, hogy a résztvevő gyógyszerészeti vagy marketing ismeretekkel rendelkezzen.


A 2020-as játékról készült összefoglaló itt megtekinthető.


További információ és a regisztrációs felület itt érhető el.


esza_felso

Számold ki a pontjaid!



Pontkalkulator_grafika

Nyiss a Jövőd Felé!







Hallgatóink mondták


Kovacs_Tamas_felveteliKovács Tamás - GTK, gazdálkodási és menedzsment

Azért szeretek a Szegedi Tudományegyetemre járni, mert nagyon sok jó program van az egyetemisták számára, sok lehetőség adódik a kikapcsolódásra a kari épületek környékén is. Emellett nagyon jó a közösség is, mindenki segítőkész, barátságos. Igaz ez az oktatókra is, akik nagyon érdekes és színvonalas órákat tartanak.





ondrik-imolaOndrik Imola – ÁJTK: nemzetközi tanulmányok

Szegeden az egyetemi élet hatalmas, számos területen kipróbálhatjuk magunkat: írhatunk az egyetemi újságba, beléphetünk az egyetemi színházba, kórusba, különböző sportklubokba. Megannyi program segíti a külföldi tapasztalatszerzést és jövőnk tervezését is, például az Erasmus-tájékoztató és az Állásbörze.



További hallgatói vélemények >>>