Bezár

Hírarchívum

tamogassegyosztalyt

Támogass egy végzős osztályt! – felhívás egyetemi egységeknek és karoknak

Támogass egy végzős osztályt! – felhívás egyetemi egységeknek és karoknak

2020. április 27.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem egyetemi egységei közül elsőként csatlakozott az SZTE NKI Alma Mater ahhoz a kezdeményezéshez, amiben a végzős középiskolai osztályok tablóit helyezik el különböző szervezetek közösségi média felületeiken.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem egyetemi egységei közül elsőként csatlakozott az SZTE Alma Mater szervezete ahhoz a kezdeményezéshez, amiben a végzős középiskolai osztályok tablóit helyezik el különböző szervezetek közösségi média felületeiken.


Számos cég, vállalat és intézet csatlakozott már a Fogadj örökbe egy osztályt! című kezdeményezéshez, hogy a most végzős középiskolai osztályok tablói is egy kicsit reflektorfénybe kerülhessenek. Az idén érettségizőknek a járvány miatt félbeszakadt az utolsó évük, elmaradnak olyan hagyományos és jelentőségteljes eseményeik, mint az utolsó órák, valószínűleg a ballagás és a szerenád is. A korábbi években különböző üzletek kirakatait díszítették a végzős osztályok tablói, a zárvatartás és a kijárási korlátozások miatt azonban most kevésbé kerülnek látóterünkbe.


Különböző szervezetek közösségi média felületein elhelyezve nagyobb figyelmet kaphatnak ezek a tablók. Ezért felhívjuk minden egyetemi egység és kar figyelmét arra a lehetőségre, hogy ők is támogathatnak egy végzős osztályt tablójuk megosztásával és borítóképként való kihelyezésével.


Az SZTE Alma Mater az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola 12. E osztályának tablóját támogatta egy megosztással a Facebook oldalán, valamint borítóképként is beállította azt. Ha egyetemi egységként, karként szeretnének csatlakozni a kezdeményezéshez, vegyék fel a kapcsolatot az SZTE Alma Mater szervezetével az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen!


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek