Bezár

Hírarchívum

SZEM

Újságíró, fotóriporter lehetsz: jelentkezz az SZTE NKI sajtós csapatába gyakornoknak!

Újságíró, fotóriporter lehetsz: jelentkezz az SZTE NKI sajtós csapatába gyakornoknak!

2019. szeptember 03.
2 perc

Próbáld ki magad, dolgozz újságíró és / vagy fotóriporter gyakornokként az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság sajtós csapatában! Új taggal bővül a Szegedi Egyetem Magazin lapcsalád. A SZEM egyetemistáknak egyetemistákról szóló új magazinját egyetemisták készítik. Jelentkezz szerkesztőségi gyakornoknak!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Érdekel a média világa? Kíváncsi vagy másokra? Szeretsz kérdezni és / vagy véleményt mondani, írni és / vagy fotózni? Szívesen látnád viszont a neved az SZTE hallgatóinak szóló új magazinjának a hasábjain? Van kedved interjút készíteni ismert vagy kevéssé ismert emberekkel? Szívesen írnál ajánlót könyvekről, koncertekről, fesztiválokról? Örömmel tudósítanál kiállítás-megnyitókról és egyetemi rendezvényekről, írnál kritikát színházi bemutatókról? Szeretnél bejutni olyan helyekre, ahova magánemberként talán sosem sikerülne?

 

Ha a kérdések közül akár csak egyre is igennel válaszoltál, köztünk a helyed!

 

Az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság (NKI) sajtós csapata gyakornokok jelentkezését várja szerkesztőségébe.

Elvárásaink: felhasználói szintű számítógépes ismeretek; idegennyelv tudás; empátia; jó kommunikációs képesség; határozott fellépés;

+ újságíró gyakornoknál: kíváncsiság, témaérzékenység, analizáló- és szintetizáló képesség, jó íráskészség;

+ fotóriporter gyakornokoknál: lényeglátás, a képben gondolkodás képessége.

Amit kínálunk: mentorálást; bekapcsolódhatsz a Szegedi Egyetem Magazin hallgatóknak hallgatókról szóló új lapja elkészítésének folyamatába; kipróbálhatod magad a média világában, tagja lehetsz egy innovatív és lendületes csapatnak.

Ha jól teljesítesz, hallgatói munkavégzőként foglalkoztatunk és a program végén referenciát állítunk ki a munkádról.

 

Jelentkezni a press@rekt.szte.hu e-mail címen lehet folyamatosan, de legkésőbb 2019. szeptember 19-ig. Az e-mail tárgyában az szerepeljen, hogy „Jelentkezés az SZTE NKI gyakornoki programra”, csatolmányként magyar nyelvű önéletrajzot, motivációs levelet is várunk. Az SZTE NKI sajtós csapatának tagjai személyes interjú és találkozás alapján választják ki a SZEM hallgatói magazin gyakornokait.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek