Bezár

Hírarchívum

Ingyenes nyelvi foglalkozások az SZTE-n

Ingyenes nyelvi foglalkozások az SZTE-n

2019. május 14.
1 perc

Ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú nyelvi foglalkozásokat kínál a Szegedi Tudományegyetem az intézménnyel együttműködő középiskolákban tanuló diákoknak. Az angol, francia, német, olasz, spanyol nyelvű foglalkozásokra május 20-ig lehet jelentkezni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem EFOP-3.2.14-17-2017-00001 azonosító számú, „Legyen Élmény a Nyelvtanulás Együtt (LÉNYEg) ? Élményalapú nyelvtanulás és nyelvoktatás középiskolás diákok, nyelvtanárok és a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak és oktatóinak részvételével” című pályázata ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú (de NEM nyelvvizsga felkészítő) nyelvi foglalkozásokat kínál a pályázatban az egyetemmel együttműködő középiskolákban tanuló diákok számára.

 

A foglalkozások helyszíne a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kara (Szeged, Egyetem u. 2.). A foglalkozásokat heti turnusokban tartják 2019. június 17-től az alábbi heteken: június 17-21; június 24-28; július 1-5; július 8-12, és augusztus 26-30. Egy turnusban hétfőtől péntekig, napi 4x60 perces foglalkozást tartanak a résztvevőknek az egyetem nyelvtanár-szakos hallgatói oktatói felügyelettel, több párhuzamos csoportban is.

 

A heti turnus hétfőnként a regisztrációval indul 8.30-tól (a BTK főépületében, a földszinten), ahol a résztvevők megtudják a csoportbeosztást is. A foglalkozások 9:00-kor kezdődnek és 13:30-kor fejeződnek be.

 

A foglalkozásokra a jelentkezés a Jelentkezési lap kitöltésével lehetséges, mely megtalálható a projekt honlapján.


ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAA jelentkezési lapot 2019. május 20-án, 14:00-ig lehet elküldeni beszkennelve vagy befényképezve az efop.lenyeg@gmail.com email címre, „EFOP, nyár” tárgy megjelöléssel. A jelentkezés elfogadásáról 2019. június 8-ig értesítést küldenek a résztvevőknek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek