Bezár

Hírarchívum

DIS(z)KURZUS-párbeszéd SZTE oktatók-hallgatók együttműködéséért

DIS(z)KURZUS-párbeszéd SZTE oktatók-hallgatók együttműködéséért

2019. január 21.
1 perc

DIS(z)KURZUS-Párbeszéd az eredményes együttműködésért címmel szervez beszélgetést az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ. Január 28-án és február elsején „diszes” sajátosságokkal érintett diákok vállalják a bemutatkozást és a beszélgetést oktatókkal.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás sajátosságokkal érintett diákok saját élményeiken keresztül igyekeznek megosztani tapasztalatokat, ismereteket, ötleteket, amelyek javíthatják az oktató-diák együttműködések eredményességét. A programon részt vesznek az „Építs versenyelőnyt a diszlexiából!” című kurzuson végzett hallgatók, a kurzus vezetője és az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ speciális képzési igényű hallgatókkal foglalkozó munkatársa.


A beszélgetések időpontjai: 2019. január 28. hétfő, 14:00-15:30 óra és 2019. február 1. péntek, 10:00-11:30 óra

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ, 3-as szeminárium terem

Jelentkezés: időpont megjelöléssel e-mailben az eselyiroda@rekt.szte.hu címen.

 

ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZAA rendezvények az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú, „A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerőpiaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” című pályázat keretében valósulnak meg.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek