Bezár

Hírarchívum

IMG_8737

Piros orr flashmob a Gyermekklinikáért

Piros orr flashmob a Gyermekklinikáért

2019. augusztus 29.
1 perc

A SZIN pénteki napján az ország legnagyobb „piros orr flashmobját” szervezik a Borsodi Nagyszínpad előtt, ahol a piros orrot viselő látogatók a szegedi Gyermekklinika eszközvásárlását támogatják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Ifjúsági Napok és a Karitáció Alapítvány idén a SZIN-en készül egy jótékonysági megmozdulásra, segítve a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Kliniaki Központ Gyermekgyógyászati Klinika B részlege Fertőző Osztályának eszközvásárlását.


IMG_8723


– Szeretnénk, ha a fesztivál pénteki napja arról szólna, hogy mindenki piros orrot viseljen, mutatva az összefogást és segítve a beteg gyermekek gyógyulásának esélyét – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője.


A jótékonysági akció célja, hogy egymillió forintot gyűjtsenek össze a gyermekklinika részére, azáltal, hogy a jótékony fesztiválozók egy-egy 400 forintos piros orr vásárlásával járulnak hozzá az akcióhoz.

Augusztus 30-án tehát a SZIN lesz Magyarország legnagyobb „piros orrú fesztiválja”, ahol a dolgozók és a látogatók piros orrot viselve, egyedülálló módon segítik a szegedi bohócdoktorokat.


SZTEinfo

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek