Bezár

Hírarchívum

MK_gepeszmernok

Gépészmérnök képzést hirdet Orosházán a Mérnöki Kar

Gépészmérnök képzést hirdet Orosházán a Mérnöki Kar

2019. augusztus 01.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kara, Orosháza városa és a Táncsics Mihály Gimnázium közösen indít szeptembertől gépészmérnök képzést a gimnáziumban. Az államilag támogatott szakra a pótfelvételi eljárásban augusztus 7-ig lehet jelentkezni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Kihelyezett mérnökképzésnek ad helyet az orosházi Táncsics Mihály Gimnázium szeptembertől. A Szegedi Tudományegyetem rezidens iskolájában kéthetente hétvégente zajlik majd a levelező képzés. Az államilag támogatott szakra augusztus 7-ig lehet jelentkezni a pótfelvételi eljárásban.


A végzett gépészmérnökök a munkaerőpiac igényei szerint alkalmasak lesznek a gépek és gépészeti berendezések üzemeltetésére és fenntartására, a gépipari technológiák bevezetésére, alkalmazására, a munka szervezésére és irányítására, a műszaki fejlesztés, kutatás és tervezés átlagos bonyolultságú feladatainak ellátására. A hét féléves levelező tagozatú képzésen gépészeti üzemfenntartás és folyamattechnikai specializáció közül választhatnak a hallgatók.


A pótfelvételi eljárásban meghirdetett képzésre kizárólag elektronikus úton lehet jelentkezni a felvi.hu-n, legkésőbb 2019. augusztus 7-ig. A pótfelvételi során csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.


További információ a Mérnöki Kar honlapján.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek