Bezár

Hírarchívum

Te mit vársz el egy jó munkahelytől? - Felmérés a fiatalok munkahelyválasztási preferenciáiról

Te mit vársz el egy jó munkahelytől? - Felmérés a fiatalok munkahelyválasztási preferenciáiról

2019. április 18.
1 perc

A PwC Magyarország független kutatása arra keresi a választ, hogy milyen is az ideális munkahely a fiatalok számára. Véleményed most Te is elmondhatod!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Miért éri meg részt venned a felmérésben?
A kitöltés végén azonnali visszajelzést kapsz a saját preferencia profilodról, mely segít reálisan végiggondolnod (leendő) munkahelyeddel szembeni elvárásaidat és hasznos információkhoz juttat karriertervezésedhez, vagy éppen jövőbeli állásinterjúidhoz.


Ezen felül a kitöltésed alapján, a vállalatok pontosabb képet kaphatnak arról, milyen szempontok fontosak a fiatalok számára munkahelyválasztás során. Ezzel hozzájárulhatsz ahhoz, hogy hosszabb távon a vállalatok a korosztályodnak megfelelő igények szerint formálják át a munkafolyamatokat, valamint a munkahelyi légkört.


Továbbá a felmérés kitöltői közül egy 7 napos thaiföldi luxus utat sorsolnak ki a kutatás szervezői.


Mi a teendőd?
Az online kérdőív bármilyen eszközön kitölthető, mely 10 percet vesz igénybe. A felmérés során olyan juttatási elemekről kérdezzük majd véleményedet mint fizetés, karrier, személyes fejlődés, vagy éppen rugalmas munkarend. A felmérés anonim, ezért a válaszadáskor légy egészen nyugodtan őszinte!


A kérdőív ide kattintva elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek