SZTE Info

Legyen Neked is egy startupod! - Segít az INPUT program

„3+1 lépés a startupod beindításához” szlogennel indul ingyenes felkészítő program Szegeden, amely használható tudásanyagot és gyakorlati tanácsokat ad egy startup beindításához. Az első előadást március 21-én, 17 órától a Szent-Györgyi Albert Agórában tartják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az INPUT program célja, hogy segítse az ötletgazdákat megvalósítani innovatív ötleteiket, versenyképessé és nemzetközi szintűvé tenni azokat. Szemléletformáló előadásokon, meetupokon találkozhattatok az INPUT program nevével és a INPUT program startup koordinátoraival. 2018-ban négy egymásra épülő rendezvénysorozatot indítanak márciusban, amely sikeres elvégzése közelebb visz a célodhoz: sikeres üzletet építeni, és akár nemzetközi piacra is jutni! A programot a startup ökoszisztémát és nemzetközi jógyakorlatokat is jól ismerő szakértői csapat állította össze.


Hogyan épül fel a 3+1-es rendezvény?

Havonta egyszer, alkalmanként három órában hallgathattok célzott előadásokat nagy tapasztalattal rendelkező szakemberektől az ötletgenerálástól egészen a prototípus, vagy MVP elkészítésének módjaiig, illetve segítséget kapsz a terméked eladásához is egy pitch tréning keretein belül. És ha már megtanultál pitchelni, gyakorlatban is bemutathatod, akár potenciális befektetők előtt is, hogy mire vagy képes! Az előadásokon kívül e-learning anyagokkal, elvégzendő feladatokkal és a startup koordinátorok személyes tanácsadásával segítik a fejlődésed.


Program

A képzések ingyenesek, és csak rajtad múlik, hogy mennyit hozol ki az ötletedből! A kemény munka mindig kifizetődő.

Legyen_neked_is_startupod_Szeged
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2019. november 13.

IMG_5871

A hazai felsőoktatás zászlóshajója, a Szegedi Tudományegyetem „kapitányi hídján” álló vezetőket sorra bemutatja a Szegedi Egyetem Magazin. Most az SZTE négy rektorhelyettese arról is vall, miként javíthatja tovább pozícióit a legfrissebb Quacquarelli Symonds ranglista szerint Magyarország legjobb egyeteme, a szegedi universitas.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *