Bezár

Hírarchívum

open_doors03

Felvételi döntést segítő nap a Mérnöki Karon

Felvételi döntést segítő nap a Mérnöki Karon

2018. május 22.
1 perc

Felvételi döntést segítő napot tart május 30-án 10-12 óra között az SZTE Mérnöki Kara. A leendő egyetemisták segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal, és betekinthetnek a kari laborokba.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nappali tagozaton a Mérnöki Kar minden szakja duális képzési formában is indul, ahol szakmai gyakorlatra tehetnek szert a hallgatók, és ezért még fizetést is kapnak. A továbbtanulás előtt álló fiataloknak május 30-án nyílt napot szerveznek, ahol az érdeklődő középiskolások segítséget kapnak tanulmányi, felvételi ügyekben, és találkozhatnak a duális képzésen tanuló hallgatókkal is.


A frissen készült csokoládé illatát és az ízét is érezhetik, akár fagyit is kóstolhatnak azok a középiskolások, akik ellátogatnak a Mérnöki Kar Moszkvai körúti épületébe. A PLC bemutató mellett az érdeklődők bekukkanthatnak a művelettani és a mechatronika laborokba, megnézhetik a garázsban köröző pneumobil autókat, kérdezhetnek az azokat építő hallgatóktól. Mindehhez a buli hangulatról DJ gondoskodik.


További információ itt.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek