Bezár

Hírarchívum

Aranyanyu

Aranyanyu lehet az SZTE adjunktusa

Aranyanyu lehet az SZTE adjunktusa

2017. szeptember 25.
1 perc

„Szavazzatok dr. Maráz Anikóra november 5-ig, hogy a szegedi klinika egyetemi adjunktusa Aranyanyu legyen!” E felhívás olvasható az SZTE Onkoterápiás Klinikán dolgozó doktornőt népszerűsítő fotó alatt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A nők társadalmi megbecsülésének és önbecsülésének növelése a Richter Aranyanyu Díj célja. A csak nőket érintő elismerésnek köszönhetően immár ötödik éve olyan segítő foglalkozású lányok és asszonyok kerülnek fókuszba, akik minden nap bizonyítják különleges erejüket, kiválóságukat.


Richter Aranyanyu Díjra négy kategóriában lehet voksolni 2017. november 5-ig: pedagógus, egészségügyi szakdolgozó, orvosnő illetve szociális területen dolgozó. Dr. Maráz Anikót, a tinédzser gyerekeivel is foglalkozó édesanyát, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Onkoterápiás Klinikán dolgozó doktornőt egyik paciense jelölte erre az elismerésre, mert szerinte és sorstársai szerint is "fénylő pont a beteg-óceánon a szegedi onkológus".


A Richter Aranyanyu Díjat jelképező szobrocskáról és a vele járó pénzjutalomról, a négy kategóriában elnyerhető nyolc díjról sokféle információ olvasható az aranyanyu.hu honlapon. A szavazásról további információ itt.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek