Bezár

Hírarchívum

Miskolczi_Agnes_kiallitas

Miskolczi Ágnes kiállítása a TIK Caféban

Miskolczi Ágnes kiállítása a TIK Caféban

2017. október 20.
1 perc

Október 18-án egy rendkívüli kiállítás megnyitójának lehettek tanúi azok, akik részt vettek az SZTE Alma Mater Máskép(p) sorozatának rendezvényén.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 2017/2018-as tanév őszi szemeszterének második kiállítója a TIK Kongresszusi Központ vezetője, Miskolczi Ágnes, aki egy teljesen új, művészi oldaláról mutatkozott be a nagyközönség előtt. A megnyitó műsorát keretbe foglalta az Alma Mater Classicból már jól ismert Prof. Szecsődi Ferenc és Kvartettje, akik két, a képek hangulatához tökéletesen illeszkedő zeneművel tették még különlegesebbé a hangulatot.


Miskolczi_Agnes_kiallitas2


A kiállítást Prof. Dr. Görög Márta, az SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja nyitotta meg, majd maga az alkotó osztotta meg gondolatait a képekről. A vendégek körében jelen volt többek között Prof. Dr. Nagy Katalin, az SZTE nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettese, Prof. Dr. Tóth Péter, a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Kar dékánja, Tajti Gabriella, az SZTE Kulturális Iroda vezetője és Gyarmati László, az SZTE TIK igazgatója. Az ünnepélyes műsor után egy kellemes hangvételű, kötetlen beszélgetés következett.


A tollal készített rajzok fő témája az álomvilág, a szerelem, a táncos mozzanatok. A TIK Cafében kiállított húsz „gyöngyszemet” november 30-ig ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők.


Szöveg és fotó: SZTE Alma Mater- Gila Adrienn

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek