Bezár

Hírarchívum

MIR_borito

Minőségirányítási rendszer belső auditor képzés indul a Mérnöki Karon

Minőségirányítási rendszer belső auditor képzés indul a Mérnöki Karon

2017. május 10.
2 perc

Az SZTE Mérnöki Kara minőségirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet. Jelentkezési határidő: 2017. május 14. vasárnap.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer (MIR)


  • működtetésének,
  • felülvizsgálatának és
  • fejlesztésének módszereit;
  • képessé váljanak a MIR belső auditjainak tervezésére, előkészítésére, lefolytatására és dokumentálására.
  • amit az új szabványról (ISO 9001:2015) tudni kell

Kiknek ajánljuk a képzést?


Napjainkba sok vállalat rendelkezik tanúsított minőségirányítási rendszerrel, vagy a rendszer kiépítését tervezi, vagy végzi. A rendszer eredményes alkalmazásával meghatározottá válnak a minőségirányítással kapcsolatos feladatok, felelősségek, összhangban a gazdasági és társadalmi szükségletekkel. E vállalatoknál a belső auditorokra (képességeikre, ismereteikre és látásmódjukra), jelentős feladat hárul a rendszerépítésről, annak működtetésén keresztül a fejlesztési folyamatok meghatározásáig.

A képzést elsősorban a végzés előtt álló hallgatóknak ajánljuk, akik a vállalatirányítási rendszerek iránt elkötelezettek, úgy érzik, hogy a sikeres munkavállalásukat elősegíti a belső auditori végzettség.

Sikeres vizsga esetén a hallgatók igazolást kapnak a képzés elvégzéséről.

A képzés jelentkezés előfeltételei: Hallgatói jogviszony a Szegedi Tudományegyetem nappali tagozatán. (Létszámtól függően levelező tagozaton tanulók jelentkezését is elfogadjuk.)


A képzés költsége: 20.000, Ft + ÁFA/fő (azaz bruttó: 25.400, - Ft/fő)

Idegen nyelvű bizonyítvány díja: - bruttó- 1500 Ft/ nyelv


A képzés tervezett időpontja: 2017. május 19-20. (péntek-szombat)

A helye:  6724 Szeged, Mars tér 7. Kiselőadó

Az oktató neve: Kirizs Tibor – vezető auditor


A jelentkezés határideje: 2017. május 14. (vasárnap)


A jelentkezés módja: A kitöltött jelentkezési lapot az azon szereplő címre kell eljuttatni elektronikusan vagy papír alapon.

Jelentkezési lap letöltése itt>>


A képzési díj befizetése: A Mérnöki Kar Gazdasági Ügyek Titkárságán (6724 Szeged, Mars tér 7.) kell befizetni Molnár Zsuzsannánál munkaidőben.


A képzés létszáma: A képzést minimum 15 főtől indítjuk, a hatékony munkavégzés miatt a csoportlétszám maximum 25 fő lehet. Amennyiben a jelentkezők száma nem éri el a 12 főt, nem tudjuk a képzést elindítani a fent megadott időpontban. Ez esetben a befizetett összeget a kívánság szerint visszafizetjük, vagy a következő képzésnél számítjuk be. 25 fő feletti jelentkezés estén, a létszám feletti hallgatóknak későbbi időpontban szervezzük meg a képzést.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek