Bezár

Hírarchívum

Kihirdették az egyetemi képzőművészeti pályázat díjazottjait

Kihirdették az egyetemi képzőművészeti pályázat díjazottjait

2017. május 05.
1 perc

Az Arany János Emlékév alkalmából "Arany János - 200" címmel hirdetett képzőművészeti pályázatot az SZTE Kulturális Iroda. A beérkező munkákból nyílt kiállítás május 3-án a Tiszatáj Szalonban, ahol a pályázat díjazottjait is kihirdették.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

„Ködfátyol-kép az emberek” címmel nyílt kiállítás 2017. május 3-án, szerdán a Tiszatáj Szalonban (Szeged, Roosevelt tér 10-11.). A kiállításmegnyitó egyben galéria-avató is volt, hiszen ezzel a tárlattal nyílt meg Szeged legújabb kiállítótere, kamaragalériája. A kiállítás anyagát az Arany János Emlékév alkalmából az SZTE Kulturális Iroda által kiírt egyetemi képzőművészeti pályázatra beérkezett munkákból válogatták.


Képgaléria a díjátadóról


A tárlatot Nátyi Róbert művészettörténész, a zsűri elnöke nyitotta meg, valamint átadta a díjakat a legjobb műveket készítő hallgatóknak. Az eseményen közreműködött Borovics Tamás színművész. A zsűri Sárkány Tamásnak, a JGYPK III. évfolyamos rajz-művészettörténet szakos hallgatójának ítélte az első helyet. Második lett Kovács Eszter JGYPK I. éves kommunikáció és média szakos hallgató. A harmadik helyen Nagy Réka JGYPK képi ábrázolás szakos egyetemista végzett.


A kiállítást május 12-ig, hétköznapokon 13.00 – 18.00 óra között tekinthetik meg az érdeklődők.


SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek