Bezár

Hírarchívum

kiemelt_alma_mater_classic

Ráadás koncert az Alma Mater Classic hangverseny-sorozatban

Ráadás koncert az Alma Mater Classic hangverseny-sorozatban

2016. május 03.
1 perc

Májusban zárul az idei Alma Mater Classic hangverseny-sorozat. A zenebarátokat 2016. május 9-én 19 órától ráadás koncerttel várják az SZTE Zeneművészeti Kar Fricsay Ferenc Hangversenytermében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Zeneművészeti Kar és az SZTE Alma Mater által közösen szervezett koncertjén, műsoron Schubert: f-moll fantázia Zsigmondné Pap Éva és Zsigmond Zoltán-zongora előadásában. 
Varga Laura-fuvola, Vizsolyi Lívia-fagott és Klebniczki György-zongora hármasa Rossini-Vilbac-Lefort: Sevillai borbély parafrázis darabját adja elő.


Az esten felcsendül Schumann: Adaggio és Allegro műve Kecskés György-kürt és Szokody Anikó-zongora előadásában. Nagy Enikő-brácsa és Szokody Anikó-zongora Glinka: d-moll szonáta brácsára és zongorára I. művét játsza, míg Paganini-Liszt: a-moll etüdjét Benedekfi István zongorán adja elő. Csajkovszkij: Nagy hegedűszóló a Csipkerózsika c. balettből darabját és Rossini - Castelnuovo Tedesco: Figaro parafrázis művét Szecsődi Ferenc hegedűn mutatja be, zongorán közreműködik Benedekfi István.
 
A koncert házigazdája: Marton Árpád
 
Jegyek a helyszínen válthatók 1500 forintért, a koncertre az Alma Mater tagok, a diákok és a nyugdíjasok kedvezményes, 1000 forintos áron vásárolhatnak jegyet.


A koncert Facebook eseménye itt elérhető.


Az Alma Mater Classic ráadás koncertjéhez kapcsolódó nyereményjáték itt elérhető.


classic_plakat-3


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek