Bezár

Hírarchívum

Emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot és tábort szervez az EHÖK

Emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot és tábort szervez az EHÖK

2015. október 13.
1 perc

2015. november 14.-től kezdve 16 alkalmas emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamat szervez az SZTE EHÖK. 2016. március 23-28. között pedig intenzív táborral segítik az érettségi előtt álló középiskolások felkészülését.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Harmadik alkalommal szervez emelt szintű érettségire felkészítő tanfolyamot és tábort a Szegedi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata. 2015. november 14. és 2016. március 12. között szombatonként, összesen 16 alkalommal 3X60 perces időtartamban tartják a kurzusokat matematika, magyar nyelv és irodalom, történelem, angol nyelv, német nyelv, biológia, fizika és kémia tantárgyakból. 2015. március 23-28. között pedig táborban készítik fel a középiskolásokat.


ehok_tabor


Az órákon, melyeket a szegedi egyetem legkiválóbb mesterszakos és PhD hallgatói tartanak lehetőség nyílik az emelt szintű érettségi tematikájának megfelelő feladatmegoldások és elméleti áttekintések mellett az egyetem laborjaiban való gyakorlati feladatok begyakorlására is. Az utolsó alkalommal pedig egy teljes értékű, írásbeli és szóbeli próba érettségin tesztelhetik megszerzett tudásukat a résztvevők.


A részvételi díj tantárgyanként 24 000 Forint. Egy diák maximum 2 tantárgyból vehet részt a képzésen. Jelentkezés és további információ az sztefelvi@gmail.com e-mail címen. Jelentkezési határidő: 2015. november 1.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek