Bezár

Hírarchívum

Szavazz az Egyetem Arca 2015 Szépségverseny jelöltjeire!

Szavazz az Egyetem Arca 2015 Szépségverseny jelöltjeire!

2015. május 05.
2 perc

Megkezdődött a szavazás: a 2015-ös Egyetem Arca Szépségverseny jelöltjeire a Hökkentő oldalán 2015. május 7-én, 21 óráig várják a voksokat. A döntőbe jutók közül május 7-én este a Jate Klubban választják ki az „Egyetem Arca 2015” cím királynőjét és három udvarhölgyét.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2003 óta rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem és a Hökkentő magazin az Egyetem Arca szépségversenyt. Az idei „SZTE Szépe” címért 2015. május 18-ig várták a pályázatokat, végül a versenyre 28 lány jelentkezett, az SZTE szinte minden karáról. A jelöltek: Domonkos Natália JGYPK, Papp Henriett BTK, Lovasi Bettina GTK, Muhel Tamara BTK, Dobos Dominika ÁJTK, Farkas Andrea BTK, Koncz Melinda JGYPK, Bagi Krisztina TTIK, Szirbik Andrea ÁJTK, Nagy Zsuzsanna TTIK, Nemoda Regina ÁOK, Jéga Szabó Judit BTK, Kálmán Alexandra GTK, Borbély Barbara TTIK, Sós Annabella MK, Rácz Tamara JGYPK, Gazsó Ditta MK, Kovács Mercédesz ÁJTK, Fejős Nikolett TTIK, Kolozsvári Zsanett BTK, Badó Emese JGYPK, Német Edina GTK, Lipták Erika ETSZK, Balla Lili BTK és Göblyös Sára JGYPK. Az elődöntő internetes szavazás formájában a Hökkentő oldalán zajlik. A gyönyörű lányok 2015. május 7-én, 21 óráig várják a támogató szavazatokat. A legtöbb szavazatot elnyert lányok május 7-én este a Jate Klubban zsűri előtt mutatkoznak be utcai és estélyi ruhában. Végül az egyetemi vezetőkből és a korábbi szépségkirálynőből álló zsűri döntése alapján választják meg az SZTE 2015-ös szépségkirálynőjét és három udvarhölgyét.


Először nevezett a szépségversenyre Kálmán Alexandra. Az SZTE Gazdaságtudományi Kar gazdálkodás és menedzsment szakos hallgatóját barátnője, Drahos Fanni, a 2014-es Egyetem Arca verseny győztese is bíztatta a nevezésre. „Nagyon jól mutat az önéletrajzban, ha valaki megnyer egy ilyen versenyt. Amellett, hogy összebarátkozhatom a többi jelölttel, a dékánokkal és más egyetemi egységek vezetőivel is megismerkedhetem, ami a tanulmányaim szempontjából is pozitív” – vallja Alexandra. A GTK-s lány az EHÖK RKB tagja, valamint aktívan részt vesz a Szakos Érdekképviselete munkájában is. Szabadidejében salsazik, szívesen úszik. A nyári szünetet Washingtonban lifeguard-ként tölti – tudtuk meg az Egyetem Arca 2015 szépségverseny fotózásán.


A Szegedi Tudományegyetem arcának lenni több egy puszta címnél, komoly kötelességet is jelent; az „Egyetem Arcának” választott lány fontos szerepet vállal az intézmény hírnevének építésében, kulturális eseményeken zsűrizik, egyetemi kiadványokban szerepel, és a külföldi hallgatók fogadásába is bekapcsolódhat.


SZTEinfo


Korábban írtuk: "Legyél te a Miss SZTE!"

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek