Bezár

Hírarchívum

Jelentkezzen a III. Kari Pörköltfőző Versenyre!

Jelentkezzen a III. Kari Pörköltfőző Versenyre!

2015. május 27.
1 perc

Az SZTE Alma Mater Weekend keretében immár harmadik alkalommal hirdeti meg az egyetem alumni szervezete a kari pörköltfőző versenyt. Az egyetemi dolgozókból álló csapatok jelentkezését 2015. június 5-ig várják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tizedik alkalommal rendezi meg hagyományos családi és sportnapját 2015. június 20-án (szombaton) az SZTE Alma Mater. Az aktív és felhőtlen kikapcsolódást ígérő napra az SZTE volt és jelenlegi dolgozóit, hallgatóit várják.


bogracs_plakat_l


Az Alma Mater Weekend Családi és Sportnap – a mozgáson és a szórakozáson kívül az ízekről is szól majd, hiszen idén ismét közös pörköltfőző versenyre invitálják az egyetemi karok és egységek dolgozóit. A sportolás és az egyéb programok mellett a főzés egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a karok, egyetemi egységek munkatársai egy másik környezetben szerezzenek közös élményeket, megtapasztalják a csapatmunka egy új formáját, megismerkedjenek más egyetemi egységek dolgozóival. A szervezők az első 15 csapatnak biztosítják az elkészítendő sertéspörkölthöz szükséges alapanyagokat, magát a bográcsot és a tűzifát is. Egységenként egy csapat számára tudják ingyenesen a felsorolt hozzávalókat biztosítani.


Jelentkezni legkésőbb 2014. június 5-ig lehet az info@sztealmamater.hu e-mail címen a csapatnév, csapattagok és a csapatvezető nevének, illetve a vezető elérhetőségének megadásával.

 

További információ: SZTE Alma Mater III. Kari Pörköltfőző Verseny

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek