Bezár

Hírarchívum

Tervezd meg az Universiade magyar csapat jelvényét!

Tervezd meg az Universiade magyar csapat jelvényét!

2015. április 28.
1 perc

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sport Szövetség (MEFS) ötletpályázatot hirdet a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára a 2015. évi dél-koreai Universiade magyar csapat jelvényének elkészítéséhez ötlettervezet benyújtására. A pályázat beadásának határideje 2015. május 4.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A nyertes ötletpályázat képi anyaga alapján, vagy annak feldolgozásával a grafikus által megszerkesztett jelvényeket többek között az Universiadéra kiutazó magyar csapat tagjai és az 1965-ben Budapesten rendezett Universiade emlékrendezvényének résztvevői kaphatják meg. A nyertes pályamű kihirdetésének határideje 2015. május 11. A beérkező pályaművek közül a legjobbat szakmai zsűri választja ki. A zsűri elnöke Szabados Árpád, képzőművész, professor emeritus, a Magyar Művészeti Akadémia tagja, a Magyar Képzőművészeti Egyetem egykori rektora, tagjai Kiss Ádám, a MEFS elnöke, Orosz István Kossuth-díjas grafikus, a Magyar Művészeti Akadémia és a Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia tagja, Bárdos Katalin, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézetének mérnök tanára és az úszó világklasszis egyetemi hallgató Cseh László.

 

A nyertes páros EFOTT hetijegyet és Universiade csapatpólót kap ajándékba. Azon pályázók között, akik pályaművük beadását megelőzően, vagy azzal egy időben regisztráltak a felsőoktatásban tanuló hallgatók szabadidős sportolását népszerűsítő SportPont Programba is, kisorsolnak egy SPP-s ajándékcsomagot.

 

A pályaműveket 2015. május 4-én 17.00 óráig az iroda@mefs.hu email címre várja a MEFS.

További információ: MEFS jelvény pályázat

 

SZTEinfo

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek