Bezár

Hírarchívum

Környezettudatos játékok a Föld Napján az SZTE Füvészkertben

Környezettudatos játékok a Föld Napján az SZTE Füvészkertben

2015. április 21.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Füvészkertje és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 2015. április 25-én, szombaton 10 és 16 óra között a Föld Napjához kapcsolódóan szervez programokat. A környezetvédelem jegyében az egyetem zöld szigetén számos, környezettudatosságra nevelő játékkal várják a látogatókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

fold_napja_2015A Föld Napjához kapcsolódó rendezvény fő célja a szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítése, a bolygó védelmének, a természet- és környezetvédelem fontosságának megismertetése. Emellett nagy hangsúly kap a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tevékenységének minél szélesebb körben történő megismertetése. A rendezvényen – többek között – a környezetvédelemhez kapcsolódó játékos vetélkedők várják az SZTE Füvészkertbe látogató környezettudatos vendégeket.


Ízelítő a programokból: köztisztasági gépjármű bemutató, interaktív bábelőadás a szelektív hulladékgyűjtés témakörében, állatsimogatás, szelektív memóriajáték és kukakirakó, mozgás- és logipark, kézműves foglalkozások, komposztfórum. Az ingyenes rendezvény programjai között idén egy újdonság is szerepel, mégpedig a „Cél a kukásautó” játék, ahol a Mol-Pick Szeged játékosaival lehet egy kukásautó hátuljába célba dobni.


Csatlakozz a rendezvényhez a Facebook-on is: Föld Napja 2015


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek