Bezár

Hírarchívum

Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem Szegeden

Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem Szegeden

2015. április 13.
1 perc

A Tisza- parti városban rendezik meg 2015. július 9-12. között a XII. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetemet. A programban a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar és az ottani gyógyszerészképzés történetének a bemutatása is szerepel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Generációváltások a gyógyszerkincsben és a gyógyszertárakban.” Ez a központi témája a 2015-ös Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetemnek. A Magyar Gyógyszerésztörténeti Társaság (MGYTT) nyári képzéseit 2003 óta rendezi meg elsősorban a fiatal gyógyszerészeknek országhatáron innen és túl. A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a fiatal generáció a gyógyszerész hivatás múltjáról kötetlen, baráti rendezvényen tanuljon, új ismeretségeket szerezzen. Emellett hangsúlyt kap Szeged város nevezetességeinek, kultúrájának megismerése is. A három napos programkínálatban – a szakmai előadások mellett – ismerkedési est és városnézés is szerepel.


A rendezvénynek a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertudományi Kar és az SZTE Semmelweis Kollégiuma ad otthont. 2015. július 11-én bemutatkozik a szegedi gyógyszerészképzés, a résztvevők az SZTE GYTK Intézeteibe is ellátogatnak.


További információ és jelentkezés: XII. Gyógyszerésztörténeti Nyári Egyetem


A szegedi látnivalókról egy kis ízelítő:


 


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek