Bezár

Hírarchívum

Fotópályázat az egyetemi életről

Fotópályázat az egyetemi életről

2014. szeptember 12.
1 perc

Életünk az egyetem – ebben a témakörben hirdet fotópályázatot az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézete. Egy pályázó maximum öt képet küldhet be 2014. november 2-a vasárnap éjfélig. A zsűri az intézet oktatóiból, dolgozóiból és hallgatóiból áll, elnöke Dusha Béla szegedi fotóművész.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hagyományosan idén is meghirdeti az SZTE BTK Angol-Amerikai Intézete fotópályázatát, most 7. alkalommal várják a BTK hallgatóinak, oktatóinak és dolgozóinak fotóit az “Életünk – az egyetem” témakörben. A kiírás szerint egyéb kategóriában is várnak képeket, de a tárlatra való beválogatásnál a fő témában készült fotók előnyt élveznek.

A képeket az intézet IEAS-Pix felületen található képfeltöltő rendszerén keresztül (http://pix.ieas-szeged.hu, --> "Upload images") lehet feltölteni. Minden alkotó maximum 5 képpel pályázhat. A pályaművek beadási határideje: 2014. november 2. (vasárnap) éjfél.

A zsűri az intézet oktatóiból, dolgozóiból és hallgatóiból áll, elnöke Dusha Béla szegedi fotóművész. A legjobb fotókat az angol tanszék folyosóján állítják ki, az alkotásokat vizsgaidőszakban a szegedi Novotel Hotel halljában tekinthetik meg az érdeklődők.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek