Bezár

Hírarchívum

szabadegyetem_kiemelt

SZTEtelevízió: SzemeSZTEr október

SZTEtelevízió: SzemeSZTEr október

2014. október 21.
1 perc

Az SZTE Média Centrum SZTETv egyetemi magazinja, a SzemeSZTEr 2014. október havában is sok érdekes témával várja az érdeklődőket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
szemeszter2014oktober
Munka közben a SzemeSZTEr stábja a lézerközpont építési területén

A SzemeSZTEr stábka járt például az ELI építésénél, ahol 9 méter mélyen forgattak a kommunikáció szakos hallgatók, de a SzemeSZTEr mutathatja meg először a lézerközpont 3D-és látványtervét is. A Kutatók éjszakájának színes programkavalkádjából az SZTE BTK Oktatáselméleti Kutatócsoport bemutatóját választották. Ott voltak az SZTE idei Őszi Kulturális Fesztiválja kiemelkedő programjának, a 12 dühös ember című darab színpadi próbáján és bemutatóján is. Megmutatjuk, mit tapasztaltak. Az esélyegyenlőség megteremtésében fontos előrelépés az az új fogászati rendelő, mely az SZTE Fogorvostudomány Karán (FOK) működik néhány hete. Az adás végén a reggae rajongóinak kínálnak egy kis csemegét.

 

Legyenek a SZTEtv SzemeSZTEr magazinjának és más műsorainak a nézői a VTV Szeged műsorán vagy az egyetemi youtube oldalon! Várja Önöket a két műsorvezető: Gerstenbrein Adrienn és Torda Adrienn kommunikáció BA-szakos hallgató és a szerkesztő Bencsik Mónika kommunikáció MA-szakos hallgató.

 

SZTEinfo


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek