Bezár

Hírarchívum

„A CNN és én.” Egy friss diplomás élményei a világhírű hírcsatornánál

„A CNN és én.” Egy friss diplomás élményei a világhírű hírcsatornánál

2014. október 02.
1 perc

A CNN hírcsatorna továbbképzésén vett részt az SZTE BTK kommunikáció szakos hallgatója. Nánási Anita élménybeszámolót tart 2014. október 8-án 12 órától az SZTE BTK 5. termében.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Anita CNNNánási Anita a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Bölcsészettudományi Kar (BTK) Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék kommunikáció BA-n szakán elektronikus média szakirányon végzett 2013-ban. Nánási Anita 2014 nyarán az amerikai CNN hírcsatorna atlantai központjában részt vehetett egy továbbképzésen. Az SZTE volt hallgatója 13 társával együtt tanulhatott. Diáktársai a világ számos pontjáról érkeztek – Ausztráliától kezdve Dél-Afrikán át Costa Ricáig. Mindannyiuk számára sokat jelentett, hogy belepillanthattak a csatorna működésébe, mindennapjaiba.


Az SZTE BTK volt diákja tapasztalatairól, élményeiről tart előadást hallgatótársainak 2014. október 8-án (szerdán) 12 órától a BTK Egyetem utcai épületében, az ötös teremben.


Az előadást mindazoknak ajánlják, akik kíváncsiak arra, hogyan működik egy hírtelevízió, és hogyan hasznosítható a Szegeden megszerzett tudás.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek