Bezár

Hírarchívum

Hálózatépítés és stratégiai együttműködés a célja a FuturICT.hu konferenciának

Hálózatépítés és stratégiai együttműködés a célja a FuturICT.hu konferenciának

2014. február 19.
1 perc

A DEAK Kooperációs és Kutatási Nonprofit Zrt. a Szegedi Tudományegyetemmel mint konzorciumvezetővel együttműködve az „Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma (FuturICT.hu)” című projekt részeként hálózatépítő és stratégiai együttműködés kialakítását célzó konferenciát rendez a TIK-ben 2014. február 26-án.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A rendezvényen a Horizont 2020 keretprogram ICT iparágakat érintő és a KKV-k számára is elérhető pályázati lehetőségekről, valamint a GINOP és a 2014–2020 tervezési időszak várható újdonságairól tartanak előadást a meghívott szakemberek. Bemutatnak továbbá egy nemzetközi együttműködésben sikeresen megvalósított FP7-es projektet, valamint egy a Horizont 2020 kitörési pontjához illeszkedő projektet is.

 

A konferencia résztvevői gyakorlatorientált információkat kapnak az ICT iparágakat, KKV-kat támogató Horizont 2020 programokról, tevékenységekről, támogatási formákról többéves tapasztalattal rendelkező európai bizottsági tanácsadótól, megismerhetik a GINOP 2014–2020 tervezési státuszát, azon belül a K+F és a KKV-k támogatására irányuló prioritásokat,

tájékozódhatnak egy nemzetközi együttműködésben megvalósított projekt tapasztalatairól, illetve lehetőségük nyílik az érintett területeken jártas, elismert szakemberekkel való kapcsolatteremtésre és konzultációra.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot 2014. február 24-ig kell jelezni a konya.monika@deakszeged.hu e-mail címen.

 

A konferencia időpontja: 2014. február 26. (szerda) 10:00 – 14:00. Helyszíne: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ, földszint III. szeminárium terem (6722 Szeged, Ady tér 10.)

 

A részletes program ide kattintva olvasható el.



uszt_logo_rgb Infoblokk3_ESZA_egyes

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek