Bezár

Hírarchívum

Ágacska – családi darab a Kisszínházban

Ágacska – családi darab a Kisszínházban

2014. február 27.
1 perc

Ki vagyok én? Erre a kérdésre keresi a választ a Szegedi Nemzeti Színház társulata által színpadra állított dara, az Ágacska, amelynek szerzői Csukás István és Darvas Ferenc. A mesejátékot 2014. február 28-án tűzték először műsorra, a vidám, szórakoztató előadás igazi családi darab.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Ágacska nem igazán tudja, ki is, egyszer csak lepottyan egy platánfáról. Biztos, hogy nem virág, nem lepke, nem gomba, nem kacsa és nem is béka – ezt deríti ki legelőször az új barátaival, Pösze Egérrel, akinek kitört a foga, Dani kacsával, aki kancsal, Berci Békáva, aki örökké bruhaházik. Azt mondják rá, hogy leginkább az emberre hasonlít. Ágacskáék nagy kalandra vállalkoznak: együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől mindannyian gyógyulást remélnek.


agacska_szinlap

 

A darab jó szórakozást nyújt minden korosztálynak, gyermekektől a nagyszülőkig. És hogy együtt tudjon színházba menni a család, hétvégeken is előadásra tűzik az Ágacskát: március 1-jén 17 órától, március 16-án pedig 11 és 16 órától tekintheti meg a mesejátékot a közönség.

A darabról bővebben itt olvashatnak a színházbarátok.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek