Bezár

Hírarchívum

Futur

Konferencia és kiállítás az infokommunikációs kutatásokról

Konferencia és kiállítás az infokommunikációs kutatásokról

2014. augusztus 30.
1 perc


K+F menedzsment konferenciát és kiállítást rendeznek a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában 2014. szeptember 4-től 11-ig. A rendezvényen nagyszabású, európai uniós támogatású projekt eredményeit mutatják be.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

szechenyi2020-eszaNagy volumenű, sikeres projekt mutatkozik be szeptember 4-től konferencia és kiállítás formájában az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban: az „Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma (FuturICT.hu)” kutatási eredményeit ismerhetik meg az érdeklődők. A FuturICT.hu pályázat célja, hogy az informatika és más tudományterületek eszközeivel is megvizsgálhassák a tudósok a társadalmi- és gazdasági élet egyes aspektusait világszerte, ezzel lehetőségeket nyitva a fenntartható jövő számára.


A kiállítást szeptember 4-én 9 óra 40 perckor nyitja meg Dr. Csirik János, az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar professzora.


A konferencián elhangzó előadások érintik az adatvédelem, a szervezet, az eCommerce és a Telemedicina fókuszú kutatások témaköreit. A projektben résztvevő – az SZTE-t és az ELTE-t képviselő – kutatók mellett olyan külsős szakemberek adnak elő a rendezvényen, akik startup cégek alapítóiként is elismertek.


A konferencia és a kiállítás minden érdeklődő számára nyitott, a részvétel ingyenes.


Az „Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma (FuturICT.hu)” kiállítása szeptember 4. és 11. között tekinthető meg ingyenesen az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, 9 és 17 óra között.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek