Bezár

Hírarchívum

Projektzáró egészségipari konferencia Debrecenben

Projektzáró egészségipari konferencia Debrecenben

2013. szeptember 12.
1 perc

Szeptember 20-án a Debreceni Egyetem, az INNOVA Észak-alföld Regionális Innovációs Ügynökség és a HealthTIES konzorcium nemzetközi konferenciát szervez „Egészségipari együttműködések jövőjéről Európában” címmel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Debrecenben, a Kölcsey Konferencia Központban rendezik meg azt a nemzetközi kitekintéssel bíró konferenciát, amelyen az Európában történő tudományos és piaci együttműködések helyzetét vitatják meg. Az angol nyelvű program moderátora Fülesdi Béla, a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum elnöke. Az egész napos konferencián a neves magyar szakértők mellett német és angol szakértők is tartanak előadásokat.

 

A programkínálatban olyan témák szerepelnek, mint az együttműködő régiók erősségeinek és lehetőségeinek felmérése (Bass Hassan, az Oxfordi Egyetem professzorának előadásában), Oxford és Zürich mobilitásának bemutatása magyar kutatói szemmel (Jószai István és Manó Sándor beszámolója) vagy az egészségügyi vállalkozások szükségleteinek finanszírozása (az USA-ból érkezett sorozatvállalkozó, Michael Dillhyon előadása). A kerekasztal-beszélgetéseken pedig olyan nagynevű csoportok képviselői folytatnak eszmecserét, mint a BIOCAT, TEVA Gyógyszergyártó Zrt., Life Science Zürich vagy a Magyar Kockázat- és Magántőke Egyesület.

 

A szeptember 20-án történő esemény regisztrációköteles


A részletes program itt megtekinthető

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek