Bezár

Hírarchívum

Az SZTE Alma Mater bővíti karrierszolgáltatásait

Az SZTE Alma Mater bővíti karrierszolgáltatásait

2013. október 10.
1 perc

„Nem csak hallgatóknak!” – ez az egyik fő szlogenje az idei SZTE Őszi Állásbörzének, amelyre egyre több már végzett hallgatót, alma materéhez visszatérő álláskeresőt vár a szervező SZTE Karrier Iroda és az SZTE Alma Mater.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A József Attila Tanulmányi és Információs Központba október 15-én az álláskereséshez, pályatervezéshez rendkívül hasznos tanácsadásokkal és előadásokkal várják az SZTE korábbi diákjait is, azon neves cégek szakembereivel együtt, akik a már többéves szakmai tapasztalattal rendelkezők számára is hasznos tanácsokkal, ajánlatokkal szolgálhatnak.

 

Az öregdiákok amellett, hogy az SZTE Alma Mater honlapján ezentúl folyamatosan találkozhatnak a Karrier Iroda és az állásbörzén megjelenő cégek állásajánlataival, mostantól a TÁMOP 4.1.1. C pályázat segítségével létrejött AlumniUni keretein belül szervezett tanácsadásokon és tréningeken is részt vehetnek.

 

Októberben az állásbörze mellett az Őszi Álláskeresésre Felkészítő Napok, novemberben az ingyenes „Asszertivitás az üzleti életben” tréning várja az érdeklődőket, valamint az alumnik számára is folyamatosak pályatervezési tanácsadásaik, amelyek minden korosztálynak megoldást jelenthetnek pályájuk aktuális szakaszában.

 

További információk:

SZTE Őszi Állásbörze

AlumniUni – részletek és tréningre jelentkezés

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek