Bezár

Hírarchívum

kivalo_egyetem_klinika_kiemelt

„Kiváló Egyetem” elismerés az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának

„Kiváló Egyetem” elismerés az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának

2013. október 25.
2 perc

A XXVII. Medicina Konferencián, 2013. október 18-án adták át az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának a „Kiváló Egyetem” kategóriában elnyert díjat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

_MG_5670Az egészségügy, egészségpolitika, egészség-gazdaság és -ipar prominens hazai és Magyarországra delegált képviselőinek szinte hiánytalan jelenléte mellett csúcstalálkozót tartottak az egészségügyi ágazat előző és jelenlegi miniszteri vezetői is a XXVII. Medicina Konferencián. A 2013. október 18-i rendezvényen tették közzé a szervezők által előzőleg meghirdetett kiválósági pályázat végeredményét. „Kiváló Egyetem” kategóriában első helyen végzett a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja. A programot a Figyelő című közgazdasági hetilap szervezte.


IMG_1617A „Kiváló Egyetem” rangos szakmai elismerést jelentő díjat az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának általános elnökhelyettese, Hajnal Ferenc professzor vette át Kovács Árpádtól, a Magyar Közgazdasági Társaság, valamint a Medicina TOP200 zsűri elnökétől és Nógrádi Tóth Erzsébettől, a Medicina TOP200 alapító főszerkesztőjétől.


Az első alkalommal megjelenő Figyelő Medicina TOP200 évkönyv által kiírt pályázat átfogó szempontrendszere alapján szakmai zsűri értékelte pontozással kórház, városi kórház és egyetem kategóriában az egészségügyi szolgáltatókat, többek között a kórházi ágyak száma, az emelt szintű hotelszolgáltatás elérhetősége, a kórház minőségbiztosítási rendszere, az ellátó orvosok szakképesítése és minősítése, a diplomával rendelkező szakdolgozók száma alapján. Az SZTE Klinikai Központja az összehasonlításban minden területen kiemelkedő eredményt ért el.


Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ sajtóközleménye itt olvasható:

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek