Bezár

Hírarchívum

Andor László, az Európai Bizottság biztosa ad elő az SZTE-n

Andor László, az Európai Bizottság biztosa ad elő az SZTE-n

2013. október 26.
1 perc

„Ifjúsági foglalkoztatás” címmel tart előadást október 31-én 14 órától az SZTE Rektori Hivatal épületének dísztermében Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásáért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős biztosa.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásáért, szociális ügyekért és társadalmi befogadásért felelős biztosa tart előadást a Szegedi Tudományegyetemen „Ifjúsági foglalkoztatás” címmel. A rendezvény célja a fiatalok foglalkoztatottságának növelését elősegítő európai uniós kezdeményezések bemutatása. Elhangzik majd, hogy a fiatalok milyen kihívásokkal szembesülnek az európai munkaerőpiacon, illetve milyen lehetőségeket kínálnak az uniós kezdeményezések az elhelyezkedésre. Többek között szó lesz a legújabb intézkedésekről, az ifjúsági garanciaprogramról és mobilitási lehetőségekről is.

 

Az előadás október 31-én (csütörtökön) 14 órakor kezdődik a Szegedi Tudományegyetem Rektori Hivatala épületének dísztermében (Szeged, Dugonics tér 13., II. emelet).

A rövid előadást követően a résztvevők feltehetik kérdéseiket az elhangzottakkal kapcsolatban, illetve hangot adhatnak az Európai Unióval kapcsolatos véleményüknek.

 

SZTEinfo

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek