Bezár

Hírarchívum

sztetestkultúrapingpong

Kemény ütésekkel készültek a vizsgaidőszakra

Kemény ütésekkel készültek a vizsgaidőszakra

2022. december 01.
2 perc

Szoros küzdelmeket hozott az SZTE Ping-pong bajnokság. A hallgatók egy mini-kupán mérhették össze a tudásukat. Az SZTE Sportközpont rendezvényén résztvevők számára kiváló kikapcsolódást és szellemi felfrissülést hozott a verseny, amely különösen jól jött a vizsgaidőszak előtt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Újabb sportolási lehetőséggel várta az érdeklődőket az SZTE Sportközpont. Az asztalitenisz teremben ping-pong bajnokságot tartott a sportközpont, ami tizenhat hallgató szoros küzdelmével dőlt el. Az eseményt Kresák József, az SZTE Sportközpont oktatója szervezte, aki folyamatosan felügyelte és instrukciókkal látta el a játékosokat.

Screenshot_20221128-201841_Gallery

Fotó: Lénárt Dóra

– Vízilabda edzésen az edző mondta, hogy lesz egy ilyen esemény és lehet rá jelentkezni. Korábban mindig csak hobbi szinten játszottam, de kíváncsi vagyok az ellenfelekre. Igazából csak jót akarok szórakozni, nem a verseny a lényeg – mondta el Daróczi Balázs, az SZTE-ETSZK gyógytornász szakos hallgatója.

Az eseményen az SZTE hallgatói vehettek részt, előzetes tudásra nem volt szükség. Kresák József a bajnokság kezdete előtt ismertette az asztalitenisz fontosabb szabályait, majd elkezdődtek a küzdelmek. A ping-pong bajnokságot testnevelésóra pótlásként is elfogadtathatták a hallgatók.

– Testnevelésórán pótlásként volt lehetőség plusz egy tesit elvállalni, viszont én csak eljöttem, hogy jól érezzem magam. Versenyszerűen soha nem játszottam, de minden nyáron rendszeresen ping-pongozok – tudtuk meg Harmath Ádámtól, az SZTE-GTK gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatójától.

szte sportközpont pingpong

Fotó: Lénárt Dóra

A döntőbe Daróczi Balázs, az SZTE-ETSZK és Szögi Balázs, az SZTE-TTIK hallgatója jutottak be. Szoros küzdelemben végül Daróczi Balázs lett a ping-pong bajnokság győztese. Az első három helyezettet éremmel jutalmazták, negyediktől a hatodik helyezésig pedig oklevelet kaptak, akik jól szerepeltek az eseményen. A szokásoknak megfelelően, ismét remek hangulat uralkodott az SZTE Sportközpont eseményén, amely kiváló kikapcsolódási lehetőségként szolgált a közeledő vizsgaidőszak előtt.

tklogo

Mátó Gábor

Borítókép: Az SZTE Ping-pong bajnokságot a Sportközpont Hattyas sori asztalitenisz termében rendezték meg, Fotó: Lénárt Dóra

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek