Bezár

Hírarchívum

Hetven év múlva.

Hetven év múlva.

2008. március 21.
1 perc
A korábbi hagyományt felélesztve idén is novellapályázatot indít a HP Magyarország, ehhez kapcsolódva pedig újraindítja a www.hpebook.hu címen elérhető elektronikuskönyv-letötő oldalt.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Milyen lesz a világ hetven év múlva? Erre a kérdésre felelhetnek az idén hetvenéves HP 2008-as novellaíró pályázatának versenyzői.
A március elején induló verseny nyílt, tehát március 31-e éjfélig bárki jelentkezhet legfeljebb öt oldal (6000 leütés) terjedelmű írással. A műveket a HP a novella@my.hu címre várja.
A legszínvonalasabb pályázati anyagok felkerülnek a www.hpebook.hu elektronikuskönyv-letöltő honlapra is, ahol árilis 7-27. között a látogatók is szavazhatnak a nekik legjobban tetsző írásokra.
Az egyik nyertest a Cserna-Szabó András író vezette zsűri, a másikat pedig közönségszavazással a honlap látogatói választhatják ki. A fődíj egy-egy HP iPAQ 214 kézi számítógép, mely nagy képernyőjének köszönhetően ideális elektronikuskönyv-olvasásra. Az ünnepélyes díjátadót a HP április végén tartja.
A verseny időtartama alatt a HP hetente egy-egy ismert kortárs író művét is ingyenesen elérhetővé teszi a www.hpebook.hu honlapon.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek