Bezár

Hírarchívum

Győzelemmel zárt az SZTE-Szedeák

Győzelemmel zárt az SZTE-Szedeák

2008. május 20.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A Fehérvár KC otthonában játszotta utolsó mérkőzését az SZTE-Szedeák az NB I B csoportos férfikosárlabda-bajnokság 2007/2008-as szezonjában. 
A 11-20. helyért zajló keresztbejátszás 10. fordulójának is maradt tétje, hiszen Nyilas István együttese még harcban állt a 11. helyért. Nos, végül második félidei remek, taktikus játékának köszönhetően hiába győztek Székesfehérváron is a B csoportban újoncként szerepelt szegedi fiúk, nem tudtak előrelépni a 13. helyről, mivel a két nagy rivális, az Enternet-NTE Budaörs és a B-Beton Bonyhádi KSE is sikerrel vette az előtte álló akadályt.
A klub vezetése elégedett a gárda idei teljesítményével és eredményével. „A csapat tagjai egyénileg is sokat fejlődtek ebben az évben. Közösen átestünk az első év összes gyermekbetegségén, amiből a tanulságokat levontuk. Jól halad saját fiataljaink beépítése. Ez önmagában is biztató, és emeli az elvárásokat” fogalmazott az SZTE-Szedeák honlapján Kardos Péter elnök. A következő szezonnal kapcsolatban kifejtette: igyekeznek az amatőr státusz mellett a lehető legjobb keretet kialakítani, s céljuk, hogy bekerüljenek a jövő évi 24 csapatos B csoportban a felsőházi 8 csapatos rájátszásba.
 
Az NB I B 11-20. helyéért folytatott keresztbejátszás 10. fordulójában:
FEHÉRVÁR KC SZTE-Szedeák 90-98 (25-20, 19-22, 26-22, 20-34). Székesfehérvár, vezette: Jurák, Vida.
SZTE-Szedeák: Simándi 22/6, Fülöp 7/3, Nagy A. 13/9, Kovács A. 9, Tanács 33/12. Csere: Trényi 8, Magyar 6. Edző: Nyilas István.
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek