Bezár

Hírarchívum

Továbbra is szép a futsaltavasz

Továbbra is szép a futsaltavasz

2008. április 08.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Nyolcadik tavaszi mérkőzésén a hetedik győzelmet aratta az Universitas Szeged gárdája a futsal NB II-ben. Horváth Levente és Albert Miklós tanítványai – akik az előző körben a Dupont ellen hazai pályán veszítették el 2008-as veretlenségüket – április 7-én a sereghajtó DTE-Royal FC-hez látogattak.
A bajnokság 22. fordulójában lejátszott mérkőzésen a szegedi egyetemisták remek játékkal érvényesítették a papírformát, s magabiztosan hozták el a három pontot Dunavarsányból. Az Universitas így 28 ponttal – egy pozíciót előrelépve – jelenleg a tizenhárom csapatos tabella nyolcadik helyét foglalja el.
A pontvadászatból még négy forduló van hátra. Most kis szünet következik, legközelebb április 21-én 20.30-kor lép pályára egyetemünk futsalegyüttese, amikor is verhetőnek tűnő rivális, a 34 ponttal az ötödik helyen tanyázó bajai Beher-Futsal Klub látogat az újszegedi sportcsarnokba.
 
Szabó Zoltán (labdával) egyszer köszönt be a DTE-Royal FC-nek.
Fotó: Segesvári Csaba
 
A futsal NB II 22. fordulójában:
DTE-Royal FC Universitas Szeged 4-9 (1-3).
Universitas Szeged: Vasuth Szabó Z., Tóth P., Kalános, Pájer. Csere: Laudisz, Fülöp, Herczeg, Rácz, Szűcs. Edző: Albert Miklós és Horváth Levente.
Gólszerzőink: Pájer 3, Kalános 2, Rácz 2, Szabó, Laudisz.
Horváth Levente: „A csapat erejét jól mutatja, hogy esélyesként is nyerni tudtunk, nem ijedtünk meg a lehetőségtől. Végig kézben tartottuk az irányítást, az történt a pályán, amit mi szerettünk volna. Voltak jó egyéni teljesítmények, de néhány játékos továbbra sem tudja, hogy hol a helye.”
 
Pintér M. Lajos
 
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek