Bezár

Hírarchívum

Ezüstérmet nyertek az SZTE futsalosai

Ezüstérmet nyertek az SZTE futsalosai

2008. április 28.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
 
Április 24-25-én a győri Széchenyi István Egyetemen rendezték a Magyar Egyetemi-Főiskolai Futsalbajnokság négyes döntőjét.
A fináléba a házigazda mellett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, illetve a Szegedi Tudományegyetem gárdái verekedték be magukat. Az SZTE gyakorlatilag a futsal NB II-ben vitézkedő Universitas Szegedre építő együttese remekül szerepelt a viadalon.
Horváth Levente tanítványai az első játéknapon ugyan kikaptak a végső győzelmet megszerző Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemtől, a második napon azonban megverték a Széchenyi István Egyetemet,majd döntetlent játszottak a Debrecennel, így a második helyen végeztek. A torna gólkirálya az NB I-es Első Beton Szegedben is rendre szóhoz jutó Pájer Tamás, az SZTE TTIK V. éves geográfushallgatója lett hét találattal.
Horváth Levente így értékelte a tornát honlapunknak: „A döntő első napján kétszer is vezettünk két góllal a későbbi győztes Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ellen, de egy szerencsétlen találattal az utolsó percben elbuktunk. Ezen a meccsen rengeteg hibával játszottunk, magunkat vertük meg. A második játéknapon már jól ment a csapatnak, és biztosan nyertünk a házigazda Győr ellen. Az utolsó mérkőzésünkön a döntetlen is elég volt a második helyhez, amit nagy csatában szereztünk meg a Debrecen kárára. Megbecsüljük az ezüstérmet, és külön örülünk Pájer Tamás gólkirályi címének.”

Eredmények:

Szeged - BME 5-6
Győr - Debrecen 5-2
Győr - Szeged 3-5
BME - Debrecen 1-0
BME - Győr 3-3
Szeged - Debrecen 1-1

Végeredmény:

1. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 7 pont (10-8)
2. Szegedi Tudományegyetem 4 pont (11-10)
3. Széchenyi István Egyetem 4 pont (11-10)
4. Debreceni Egyetem 1 pont (3-7)

Az ezüstérmes szegedi csapat tagjai:Gombos Viktor, Bakos Szabolcs, Fábián Csaba (kapusok); Herczeg Gábor, Szabó Zoltán, Laudisz Péter, Juhász Imre, Pájer Tamás, Izsákovics József, Kalános János, Tóth Péter, Szűcs Sándor (mezőnyjátékosok). Edző: Horváth Levente.

SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek