Bezár

Hírarchívum

Éremeső a fővárosból

Éremeső a fővárosból

2008. április 19.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Budapesten rendezték meg április 12-én a Magyar Egyetemi-Főiskolai Cselgáncsbajnokságot. A viadalon kitettek magukért a Szegedi Tudományegyetem sportolói.
Az „A” kategóriában aranyérmet szerzett és ezzel egyetemi bajnok lett a nőknél Kálmánczhelyi Ildikó (BTK I. szabad bölcsészet) -57 kg-ban, a férfiaknál Hammer Erik (JGYPK II. testnevelő-edző) -66 kg-ban.
A dobogó második fokára állhatott Mester Dániel (JGYPK III. testnevelés) -66 kg-ban és Kállai Zoltán (JGYPK III. rekreáció) -90kg-ban, bronzérmet pedig Reisz Zita (ÁOK II. orvos) -70 kg-ban és Szabó Krisztián -66 kg-ban vehetett át. Havas Balázs (GTK I. gazdálkodás és menedzsment) ötödikként zárt -81 kg-ban.
Ami a „B” kategória küzdelmeit illeti, a nőknél Szádeczky-Kardoss Kinga (JGYPK I. rekreációszervezés és egészségfejlesztés) -57 kg-ban nem talált legyőzőre, de a fiúk is bezsebeltek két bronzot: Kisjós Dávid (GYTK II. gyógyszerész) -66, Ménesi Mátyás (JGYPK I. testnevelő-edző) pedig -66 kg-ban.
A Szegedi Tudományegyetem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kara (TF), illetve a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem mögött harmadik helyen végzett az összetett női-férfi pontversenyben.
Pintér M. Lajos
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek