SZTE Info
Vezetoi_szoba_009

Légy tagja a GTK marketing igazgatóságának!

Értesz a marketinghez? Vannak jó ötleteid? Szereted a kihívásokat és bírod a terhelést? Most megmutathatod!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Főbb elvárások:


- profi, felelősségteljes hozzáállás

 

- GTK-s alapszakos hallgatói jogviszony

 

- kiváló kommunikációs - és prezentációs képesség

 

- határidők pontos betartása

 

- titoktartás a munka során és az azt követő 5 évben az SZTE és GTK marketing stratégiájával és költségvetésével kapcsolatban.


- az SPSS felhasználói ismerete, valamint a Marketing Klub tagság előnyt jelent.

 

Amit kínálunk:


- Fiatalos légkört


- Fizetést: bruttó 50.000,-Ft/fő/hó, 6 hónapig


- Folyamatos szakmai fejlődést


- Nagyfokú önállóságotA munkavégzés szakmai gyakorlatként is beszámítható, ennek következtében a kezdés időpontja 2012. augusztus 15.

A jelentkezéseket 2012. augusztus 1-ig a szakal.peter@eco.u-szeged e-mail címre várjuk önéletrajz és motivációs levél formájában.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. augusztus 31.

Desktop8-001

Jászay Tamás életében meghatározó szerepe van a színháznak. A 30. THEALTER-en művészeti tanácsadóként segítette a fesztivált, emellett a blog jr. szerkesztője és a fesztivál szakmai beszélgetéseinek egyik moderátora. A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Összehasonlító Irodalomtudományi Tanszék adjunktusát kérdeztük a színházhoz fűződő viszonyáról és a kritikaírásról is.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.